smalle-banner-3.jpg

Team

Op deze pagina vind je alle bierliefhebbers die mee werken aan deze website. Ook interesse om mee te helpen? Spreek ons aan op een bierfestival of neem contact met ons op via de contactpagina.

Charley

Charley houdt ervan om zoveel mogelijk te genieten van 't leven en doet dit dan ook graag op bierfestivals: zonnetje, biertje, gezelligheid! Hij is tevens initiatiefnemer van deze website.
Untappd: charleyvtl88

Mike

Mike is een echte bierduizendpoot. Zo geeft hij trainingen en proeverijen namens Bierproeven.nu. Schrijft hij blogs over bier en is hij brouwer bij Brouwerij Ondersteboven. Met hun mobiele brouwinstallatie brengen ze de beleving van het brouwen aan de man.
Untappd: Mike-G

Gino

Gino doet er alles aan om zoveel mogelijk verschillende bieren te proeven. Door te proeven en te vergelijken verzint hij verrassende bier- en spijscombinaties. Ook brouwt hij sinds enige tijd zijn eigen bieren.
Untappd: Ginowassenaar

Jacques

Omdat Jacques bier zo'n mooi ambachtelijk product vindt, bezoekt hij graag bierproeverijen en bierfestivals. Mooie gelagerde donkere bieren hebben zijn voorkeur. Maar ook een IPA kan Jacques zeer waarderen.
Untappd: Jabuman